VadeVi
Els vins joves dels Vinari s’enfronten avui a la gran final
  • CA

Els vins de les categories joves que enguany competeixen als Premis Vinari s’enfronten aquest dilluns 13 de juny a la fase final, que definirà els podis de guanyadors d’aquesta desena edició.

Aquesta tarda a quarts de cinc, una vintena de professionals es reuniran a El Celler de Rubí per avaluar de nou aquelles referències que van destacar en les fases inicials de tast. En total, se serviran uns 170 vins diferents de cinc categories procedents de tot el territori vitivinícola català. Vins dels quals no se’n sap ni la marca, ni l’elaborador ni l’origen, i que el jurat puntuarà entre el 0 i el 100 en funció de diversos aspectes sensorials que passen per l’aspecte visual, olfactiu i gustatiu, així com la qualitat global.

Les categories de tast inclouen vins de la darrera anyada: blancs joves, negres joves, vins rosats, escumosos joves i escumosos rosats joves.

El Celler de Rubí
El Celler de Rubí, seu oficial dels tastos finals des de la primera edició del certamen | E.V.

Els millors vins joves es desvetllen a l’estiu

Per segon any consecutiu, els millors vins de les categories joves dels Premis Vinari es donen a conèixer amb els mesos de calor, coincidint amb el seu moment òptim de consum. En aquest sentit, el proper dilluns 20 de juny es desvetllaran quins han estat els productes guanyadors i mereixedors de les medalles en aquesta desena edició dels Vinari.

L’acte també tindrà lloc al Celler de Rubí, seu oficial de les jornades de tast i avaluació final del concurs des de la primera edició del certamen.

Més notícies
El jurat dels Premis Vinari, peça clau del concurs de vins catalans
Comparteix
Enguany, per primer cop, s'ha superat la xifra dels cent professionals que han avaluat els vins | També s'ha obert les portes a estudiants i aficionats del vi perquè visquessin l'experiència de "fer de jurat per un dia"
Última jornada de tast preliminar dels Premis Vinari 2022
Fi de la primera fase: tots els vins dels Vinari 2022 ja han estat avaluats
Comparteix
En aquesta desena edició s'han organitzat fins a set sessions de tast a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya
Jornada de tast i avaluació dels Premis Vinari 2022 | E.V.
Fotogaleria | Dies de tast i avaluació de vins als Premis Vinari 2022
Comparteix
Aquesta setmana s'estan avaluant totes les mostres que enguany competeixen als Premis Vinari de vins 2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa