VadeVi
Votació tancada | Cinc candidates opten a millor vermuteria de Catalunya

El període per votar candidatures ha finalitzat aquesta passada mitjanit, i avui ja tenim el nom de les vermuteries finalistes. Recordem estem davant un concurs 100% popular, en el qual fins i tot els locals que opten a millor vermuteria de Catalunya han estat a proposta dels lectors d’aquesta capçalera. Gràcies a les seves aportacions i posterior votació, aviat coneixerem el guanyador d’aquesta categoria inclosa als Premis Vinari dels vermuts catalans, concurs que anualment premia les millors referències vermuteres del país.

La llista inicial incorporava un total de 14 establiments que fan una important aposta pel vermut català en diversos punts del territori. Recollint-los tots en un llistat, es va obrir un període de temps per tal que, a partir de l’emissió de vots individuals, es determinés el podi dels projectes que optaran quina és la millor vermuteria de Catalunya de 2023. S’han rebut prop de quatre mil vots individuals.

Got de vermut amb taronja | Gaby Yerden Unsplash

Cinc finalistes, de cinc ciutats catalanes

Les cinc vermuteries finalistes, és a dir, aquelles que han rebut el nombre més gran de vots, són les següents (i no necessàriament en aquest ordre):

  • La Vermood, de Granollers
  • El Raco Vermutenc, de La Ràpita
  • Cal Pere Tarrida, d’El Prat de Llobregat
  • La Tafanera del Pàmpol, de Rubí
  • La Malabarista, de Girona

Divendres 17 de març, el resultat definitiu

El certamen donarà a conèixer els guanyadors de l’any aquest pròxim divendres 17 de març a Reus. Serà en un acte presentat pel periodista del digital El Món, Quico Sallés, en el qual es donaran a conèixer les marques vermuteres que han destacat després d’un tast a cegues en les categories blanc, negre, reserva o innovador. També hi haurà una menció especial per al vermut que millor funciona en cocteleria gràcies, un any més a la col·laboració amb el Club del Bàrman de Catalunya i la reputada coctelera Mariona Vilanova.

Nou anys reconeixent la qualitat vermutera del país

Els Premis Vinari dels vermuts és un concurs que organitza el digital Vadevi amb l’objectiu de reconèixer la qualitat vermutera de Catalunya. Enguany, celebra la novena edició havent-se convertit en un dels certàmens de referència pels productors i embotelladors d’aquest tipus de begudes aromatitzades.

Més notícies
Jornada de tast dels Premis Vinari de vermuts d'una edició anterior | Foto: Premis Vinari

Els vermuts catalans competeixen pel podi dels Premis Vinari 2023

Aquest dilluns 27 de febrer, l'Estació Enològica de Reus acull la jornada de tast i avaluació de les diferents marques i tipologies que enguany s'han presentat a concurs
Patates Frit Ravich amb vermut | Facebook F.R.

Cinc vermuts imprescindibles per tenir al celler de casa

Són productes amb premi que acompanyaran a la perfecció aquesta tradició tan nostra de fer l'aperitiu
'Reddis Spiritus' es va fer per primer cop a Reus a la gala de lliurament dels Premis Vinari | Foto: Vadevi

Quatre còctels amb vermut cent per cent exclusius i molt fàcils de fer

Són combinats que han creat professionals de la cocteleria per reivindicar aquesta beguda aromatitzada tan popular
Got de vermut | Foto: Jana, Unsplash

Votacions obertes per triar quina és la millor vermuteria de Catalunya

El llistat recull les propostes que han fet arribar a aquesta capçalera més d'un centenar de persones recomanant la seva preferida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa