VadeVi
Serveixen vi català al sopar dels líders mundials de l’OTAN
  • CA

L’actualitat política i internacional ha estat centrada aquests dies en Madrid, on s’hi ha reunit els líders dels països membres de l’Organització del Tractat de l’Atlàntic Nord (OTAN). Deixarem les notícies sobre els debats, reunions i possibles acords per a d’altres capçaleres, perquè aquí ens interessen altres tipus de continguts, com els que es generen al voltant d’una taula amb bon menjar i beure.

Sopar al Palacio de Santa Cruz amb els Ministres d’Exteriors i Defensa de l’OTAN | Europa Press

De fet, també han estat força comentats els menús que s’han servit als participants de la cimera. Creacions tradicionals i productes típics del país amfitrió que aquest dimarts per exemple s’han servit en un sopar de gala al Palacio de Santa Cruz, seu del Ministeri d’Assumptes Exteriors, a partir d’un menú pensat en un sentit homenatge al poble ucraïnès.

Al capdavant dels fogons hi era el reconegut xef José de Andrés -responsable de l’ONG World Central Kitchen, a través de la qual ha ofert suport a Ucraïna des de l’inici del conflicte-, Pepa Muñoz (Quenco de Pepa), Diego Guerrero (D’Stage) i el català Carles Tejedor. I entre els plats servits, una Ensaladilla Kiev, bacallà amb salmorra i cremós d’ametlles amb cireres com es pot llegir en el menú de sota.

Aquest és el menú que es va servir durant la vetllada | captura

Per complementar l’experiència gastronòmica, no hi va faltar una acurada selecció de vins. Durant la vetllada es van servir el blanc de José Pariente, un verdejo de Rueda, un negre clàssic de la DOQ Rioja, Viña Ardanza Reserva 2015, i bombolles catalanes, amb el cava Brut Reserva de Juvé & Camps.

View this post on Instagram

A post shared by Davis Cup (@daviscup)

Juvé & Camps acompanya grans ocasions

De fet, el cava de Juvé & Camps ha regat diverses celebracions i ocasions especials, com per exemple la final de la Copa Davis, on els russos van obrir un Reserva de la Família per celebrar el seu triomf. El mateix producte també va sorprendre quan se’n mostra clarament l’etiqueta en una de les escenes de la pel·lícula danesa -i guanyadora d’un Oscar- Druk.

La marca penedesenca està també de festa ja que aquest 2022 celebra el centenari de la seva fundació.

Més notícies
Meritxell Juvé, CEO i 4a generació de Juvé & Camps | J&C
Meritxell Juvé: “Ens equivocaríem molt si no li donem valor al viticultor”
Comparteix
Reflexions de la 4a generació i CEO de Juvé & Camps en un nou lliurament de la 'veu dels sà(vi)s'
Magnificat omple de ‘primeres marques’ la seu de Juvé & Camps d’Espiells
Comparteix
La quarta edició d'aquesta trobada ha convocat fins a 1.800 professionals del sector, que han pogut tastar les referències d'una setantena de cellers del món
La Federació Russa de Tennis ha guanyat la Copa Davis 2021 | Davis Cup Finals
Els russos celebren la Copa Davis amb un cava català
Comparteix

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a juny 30, 2022 | 14:45
    Català juny 30, 2022 | 14:45
    Doncs, que tot plegat els faci un profit com el perdigons a les guatlles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa