Ets dels qui decideixen els plans a última hora i t’agrada improvisar? I doncs, et falten encara algunes idees per decidir-te? Aquest diumenge hi ha diverses activitats que t’esperen en diversos punts del territori català on el vi n’és el principal protagonista. Te’ls detallem, amb una mica d’informació que et donaran les pistes necessàries per gaudir d’una bona estona durant aquest dia festiu.

  1. Fira de vins Rebels. Vilafranca del Penedès.

Aquesta segona trobada dels vins rebels reuneix una setantena de cellers al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès. Avui, tot el dia -i si queda alguna cosa per fer, s’allarga fins demà dilluns-, la Fira de Vins Rebels d’hivern permetrà conèixer i tastar més de 300 referències de ‘vins naturals’ o de mínima intervenció, així com gaudir de tapes fredes que oferiran restauradors locals per maridar amb cada producte.

L’accés a la fira té un preu de 15 euros, que dona opció a copa més la possibilitat de tastar tots els vins. L’aforament és limitat i les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web codetickets.com. Durant els dies de fira, els cellers ofereixen un 20% de descompte en la compra dels seus vins.

Cartell de la fira “Viu i beu Batea”

2. Viu i beu Batea. Barcelona

El Port Olímpic de Barcelona ha agrupat una vintena de productors, majoritàriament de vi, però també d’oli i olives de Batea, que han portat les seves novetats de fira a la capital catalana. Avui, hi seran fins quarts de quatre del migdia, així que encara teniu l’oportunitat de passejar pel Port i gaudir d’algun d’aquests productes que defineixen i caracteritzen aquest municipi vitivinícola de la Terra Alta.

En aquest cas, es pot aconseguir la copa de vi per 2€ i un pack de vuit degustacions, totes al preu d’un euro, més la copa, per 10€.

3. El Vi novell, s’instal·la al Tros. Barcelona

Ets més de vins novells? Aquest diumenge també hi ha a Barcelona una nova oportunitat per tastar els primers vins de l’any de cellers catalans que n’elaboren a punta a punta del país. El punt de trobada serà el Celler El Tros (carrer Mallorca 303), on més enllà del producte, es podrà conversar amb representants dels 12 cellers elaboradors, qui explicaran el producte i la seva aposta per recuperar el novell. D’11h del matí i les 16h de la tarda, a un preu de 3 € la copa de vi.

Ampolles de vi novell a la ‘wine truck’ que ha recorregut Catalunya | cedida

A més a més, sent avui el dia de La Marató de TV3, també hi ha l’oportunitat de compartir alguna de les activitats que s’organitzen amb caire solidari en suport a les persones amb malalties mentals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa