VadeVi
L’edifici d’Alella Vinícola busca nou propietari o llogater

L’immoble on fins ara hi havia el celler d’Alella Vinícola i també el restaurant, que fa pocs dies va anunciar que tancava, s’ha posat a la venda o lloguer. Segons avançava Papers de Vi i ha pogut confirmar Vadevi, la propietat ha considerat que l’edifici, on Alella Vinícola ha desenvolupat les seves activitats durant els darrers anys, “no s’ajusta a la producció vitivinícola actual de l’empresa”. Així, afirma que està “mal dimensionat” i que suposa “unes càrregues impossibles d’assumir per mantenir la productivitat desitjada”.

La localització al centre del municipi causa problemes

Aquest, però, no és l’únic problema. Segons el mateix document, la seva localització “al centre del municipi” també és un obstacle molt important que, afirmen “impossibilita” que les tasques diàries de càrrega i descàrrega de la producció del celler es duguin a terme “sense destorbar la vida quotidiana dels veïns, vianants i escolars”, ja que al seu voltant també hi ha un camí escolar.

Celler Marfil es trasllada a ‘La Finka 4.1’

Per tot plegat han pres aquesta decisió, de posar en venda o lloguer tant l’edifici com el restaurant, que es troben al número 62 del carrer d’Àngel Guimerà. Pel que fa al Celler Marfil, la propietat de l’edifici afirma que ha arribat un acord amb el seu enòleg i propietari, Xavier Garcia, pel qual la producció que fins ara es duia a terme a Alella Vinícola es traslladarà a l’espai ‘La Finka 4.1’, que és al mateix terme municipal d’Alella. Allà, expliquen, es posarà en marca un nou projecte “adaptat a les noves necessitats del mercat i del món actual”.

Ho confirmava el mateix Garcia a través del perfil d’Instagram del nou projecte, Alella Marfil. “Hem arribat a un acord amb el propietari per traslladar el centre de producció a La Finka 4.1, un magnífic espai per elaborar i iniciar un nou projecte enoturístic, apunten, que esdevindrà “un nou punt d’interès per al territori”. I acaben amb un “comença el compte enrere!”.

Amb aquests canvis, confien, es podrà garantir “la convivència” de l’activitat vinícola i enoturística, així com l’organització d’esdeveniments relacionats amb la viticultura i l’enologia. Tot plegat, esperen, serà “un eix potenciador del territori i de la DO Alella” i repercutirà de manera positiva “en el conjunt del municipi”.

Més notícies
Entorn del nou projecte | Alella Vinícola

Alella Vinícola es planteja un canvi de seu

L'actual edifici modernista tindria problemes estructurals importants que compliquen la seva conservació
:  - Mobile

Crema la planta baixa i dos despatxos d’Alella Vinícola

En l'incendi hi han treballat 8 dotacions dels bombers, tot i que el celler segueix avui la seva activitat embotellant gràcies a un grup electrògen
:  - Mobile

Alella Vinícola, la visió empresarial feta passió

La cooperativa Alella Vinícola va passar a mans privades a finals del 90 perquè semblava una bona inversió empresarial; ara és la passió dels seus responsables, els germans Xavier i Samuel Garcia
:  - Mobile

Alella Vinícola obté la certificació ecològica

A partir de la verema 2013, totes les referències del celler passen a estar sota el CCPAE
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa