VadeVi
‘Caça el tresor’ i guanya vins per valor de 100.000 euros

Una nova ‘caça del tresor’, un joc de pistes d’alta complexitat, promet a qui aconsegueixi guanyar-lo un premi excepcional: vins per valor de 100.000€. Tal com expliquen a ‘Wine Searcher’, l’Élixir d’Or, com s’anomena aquest concurs, els seus organitzadors el defineixen com “la caça del tresor més gran del món” però s’hi pot jugar des de casa, pagant primer una quota d’entrada d’entre 30 i 35 euros.

No obstant això, la pista final, consistent en una petita capsa enterrada i que conté la clau del celler del comte de Sant-Germain, ha de ser desenterrada presencialment i s’ha d’entregar físicament al celler, situat al Château de Vaux-le-Vicomte, al sud-est de París, i que ha estat creat especialment per a l’ocasió dins de les dependències.

Un premi consistent a 3.500 ampolles de vi

Així és com el guanyador podrà reclamar el premi increïble d’aquest joc de pistes, consistent a 3.500 ampolles de vi provinents tant dels celler que participen en l’organitzador com també d’altres benefactors. Entre els vins que conté, hi ha vins premiats com el Château Massamier La Mignarde’s 2000 cuvée Domus Maximus, que va guanyar l’International Wine & Spirit Competition l’any 2005, un Château Margaux de 1996 o, fin si tot, un armanyac Château Garreau de 1925.

Un joc amb una dificultat a l’alçada de l’objectiu

Els organitzadors d’aquest joc de pistes són el grup Unsolved, en col·laboració amb ‘Le Petit Futé’, una guia de viatges francesa, i també el Château de Vaux-le-Vicomte. No obstant això, i com recorden des de ‘Wine Searcher’, aquest tipus de cerques del tresor estan a l’alçada del seu premi i són extraordinàriament difícils. De fet, la ‘Chouette d’Or’, una proposta semblant que va ser creada a França el 1993, a dia d’avui continua sense haver-se resolt. Tot un repte, doncs, per als amants del vi i el misteri que vulguin participar en un joc de pistes amb un premi com n’hi ha molt pocs.

Més notícies
Toni Albiol podria convertir-se en el millor sommelier de l'Estat aquesta mateixa tarda
Toni Albiol arriba a la final del concurs de millor sommelier de l’Estat
Comparteix
S'estan celebrant les proves que determinaran qui serà el vencedor
Albert Einstein va visitar Barcelona el 1923 i, entre altres coses, va poder tastar els nostres vins
El dia que Einstein va beure vi Castell del Remei
Comparteix
El físic alemany va visitar Catalunya ara fa cent anys, convidat per la Mancomunitat de Catalunya
El món és ple de trens de luxe que ofereixen experiències completes que incouen una faceta enològica molt important | The Royal Scotsman
Set viatges en tren de luxe per a amants del vi
Comparteix
Del Tren Presidencial de Portugal a l'Orient Express, el món és ple de trajectes on viure una experiència única
'EnigMasroig', enoturisme per gaudir en família al Celler Masroig | @mamaeconomista
Enigmes i misteris per resoldre en família, al celler Masroig
Comparteix
Amb ‘EnigMasroig’ volen obrir-se a un públic més ampli i divers perquè tothom qui vulgui pugui gaudir del turisme del vi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa