L’estrella del pop, Kylie Minogue, està sent una de les grans destacades de la fira ProWein d’enguany, que se celebra a Düsseldorf, a Alemanya. La fira li ha enviat una invitació perquè sigui present com a hoste d’honor en aquesta fira, la mostra internacional de begudes més important de tot el món, gràcies a l’èxit dels seus vins, que van començar a comercialitzar-se l’any 2020.

‘Glamur’ a la fira de vins més important del món

Així doncs, la seva presència serà un dels grans reclams del ProWein 2023, aportant no només el ‘glamur’ de tenir una gran estrella de la música sinó també l’èxit dels vins que ha comercialitzat durant els darrers anys. En concret, després de viure durant dècades a Europa, Kylie Minogue, que ara té 54 anys, ha abandonat la seva aura de famosa de la indústria musical i televisiva per introduir-se de ple al sector dels vins, participants de visites, tastos i xerrades, com fa en aquesta mateixa fira on compartirà el seu èxit en el canvi de dedicació professional.

Estand de Catalunya a PROWEIN
Estand de Catalunya a PROWEIN 2022 | Foto: Prodeca

6.000 participants de 61 països

La fira ProWein, que va començar el passat 19 de març, acaba aquest dimarts dia 21, havent acollit aproximadament uns 6.000 participants de 61 països diferents. Kylie Minogue, per la seva banda, aprofitarà la invitació a la mostra per fer tasques de promoció de la seva marca personal, que ha esdevingut molt important malgrat el poc temps que fa de la seva posada en marxa.

A dia d’avui, de fet, Kylie Minogue Wines ja ha venut més de 8 milions d’ampolles i, en la seva darrera operació es va aliar amb el celler De Bortoli Wines a la vall de Yarra, a Austràlia. Aquesta empresa, que és a prop del lloc on va créixer, li ha permès afegir un pinot noir i un chardonnay a la varietat que ofereix.

Més notícies
Kylie Minogue està aconseguint un gran èxit amb els vins que duen el seu nom
Els vins de Kylie Minogue li van fer guanyar 10 milions d’euros el 2022
Comparteix
La cantant australiana està augmentant la seva fortuna gràcies al projecte que va iniciar el 2020
Kylie Minogue en una imatge d'arxiu | Renan Katayama / Flickr
Kylie Minogue, del Lambrusco a la seva pròpia marca de vins
Comparteix
L'actriu i cantant australiana va llençar Kylie Minogue Wines el 2020
El cava Kylie Minogue que elabora Vilarnau al Penedès
Kylie Minogue treu un cava català amb el seu nom
Comparteix
L'elabora caves Vilarnau que fa més d'un any que hi treballen
Els famosos que fan vi i com el fan
Comparteix
Fem un recull dels artistes que s’han decidit pel món del vi, els últims Els Amics de les Arts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa