VadeVi
Els vins de Kylie Minogue li van fer guanyar 10 milions d’euros el 2022
  • CA

Kylie Minogue va afegir 10,6 milions d’euros a la seva fortuna gràcies a la seva gamma de vins durant el 2022. Tal com explica el diari britànic The Mirror, la cantant australiana ha augmentat la seva riquesa gràcies a aquest projecte que, malgrat que es va posar en marxa fa relativament poc temps, el 2020, està tenint un gran èxit. Un projecte que, a més, inclou entre la seva oferta un cava elaborat pels catalans Caves Vilarnau.

Kylie Minogue en una imatge d'arxiu | Renan Katayama / Flickr
Kylie Minogue en una imatge d’arxiu | Renan Katayama / Flickr

Set milions d’ampolles venudes

L’any passat, els vins venuts sota la marca ‘Kylie Minogue Wines’ van arribar a aproximadament set milions d’ampolles i, segons explica ‘The Mirror’, només les vendes del seu prosecco van suposar un 7,7 milions de lliures esterlines en ingressos, uns 8,72 milions d’euros. El seu escumot rosat, a més, és un dels vins més populars del Regne Unit, amb unes xifres més que considerables.

Un gran projecte després de cinc dècades dedicada a la música

La cantant, després de gairebé cinc dècades de carrera musical a Anglaterra, va tornar de manera permanent a la seva Austràlia natal per iniciar nous projectes. Al cap de poc, va començar a col·laborar amb el celler De Bortoli Wines, de la vall de Yarra, per afegir dos vins de les varietats Pinot Noir i Chardonnay a l’oferta que es ven sota la seva marca. Abans d’això, a més, va arribar a un acord amb l’empresa Benchmark Drinks que, a més dels seus, també comercializa vins d’altres personalitats com el també cantant Gary Barlow o el xef i presentador de televisió Gordon Ramsay.

El cava Kylie Minogue que elabora Vilarnau al Penedès
El cava Kylie Minogue que elabora Vilarnau al Penedès

Un exemple d’èxit entre els ‘vins dels famosos’

Així doncs, Kylie Minogue es col·loca entre una de les personalitats famoses que ha tingut més èxit amb els seus vins. No és, però, l’única ‘celebrity’ que ha decidit invertir en aquest tipus de negocis. De John Malkovich, que s’ha pres la seva entrada al sector molt seriosament i amb opinions molt polèmiques, fins a George Clooney o Jay Z, són molts els artistes que s’han interessat per la vitivinicultura. Un altre cas molt cèlebre, però per raons molt diferents, és el de Brad Pitt i Angelina Jolie, que després del seu divorci es troben immersos en una batalla legal pel futur del seu celler.

Més notícies
Kylie Minogue en una imatge d'arxiu | Renan Katayama / Flickr
Kylie Minogue, del Lambrusco a la seva pròpia marca de vins
Comparteix
L'actriu i cantant australiana va llençar Kylie Minogue Wines el 2020
L'actor presenta el seu primer xampany, Fleur de Miraval
Brad Pitt i Angelia Jolie treuen un xampany que serà exclusivament rosat
Comparteix
Els actors que tot i estar separats mantenen el seu celler a la Provença, s’han aliat amb dues famílies de la Xampanya per elaborar un producte exclusiu que es vendrà a 330 euros l'ampolla
Brad Pitt i Angelina Jolie
Angelina Jolie acusa Brad Pitt de ‘segrestar’ el ‘Château Miraval’
Comparteix
L'actriu demana una indemnització de 250 milions de dòlars al seu exmarit
El Fleur de Miraval Rosé Champagne serà servir la nit dels Oscars i durant alguns actes relacionats | Château de Miraval
Brad Pitt posa els vins a la festa dels ‘Oscars’
Comparteix
L'escollit serà el Fleur de Miraval Rosé Champagne després d'anys de servir productes de Piper-Heidsieck

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa