VadeVi
Cordón Negro Brut de Freixenet, escollit millor cava del món

El Cordón Negro Brut Magnum de Freixenet ha estat guardonat per segona vegada consecutiva amb els premis National i Regional Champion del concurs internacional The Champagne & Sparkling Wine World Championships, que s’ha celebrat aquests dies a Londres. I no només això, ja que també ha estat escollit millor cava del món i millor vi escumós d’Espanya. El certamen, fundat pel crític Tom Stevenson, també li ha atorgat una medalla d’or per tercer any consecutiu.

Freixenet defineix aquest reconeixement com una “gran fita” pel que és el seu cava “més internacional” i el “més exportat del món”. De fet, aquest mateix producte també ha rebut la medalla d’Or i la qualificació ‘Best of Show Retail Market‘ al concurs internacional Mundus Vini, també amb molt prestigi. Això, expliquen des de l’empresa, demostra “la gran qualitat” dels seus caves i “l’esforç i el talent dels equips que els elaboren”. De fet, els The Champagne & Sparkling Wine World Championships també han premiat el cava Carta Nevada Medium Dry Magnum amb una medalla de Plata.

El Grup Freixenet va ser pioner en comprometre's amb els ODS i ara, vint anys després, continua treballant per millorar | Grup Freixenet
Freixenet considera aquests premis un reconeixement a la feina dels seus professionals | Grup Freixenet

Premis fundats per un gran expert en escumosos

The Champagne & Sparkling Wine World Championships, que se celebren al Regne Unit, és un dels certàmens vinícoles de referència; compta amb un jurat format pel Tom Stevenson, fundador i president de la competició i considerat un dels grans experts en escumosos del planeta; Essi Avellan MW i Simon Stockton.

Cordón Negro és un dels caves més premiats de Freixenet | Foto: Freixenet

Un cava lleuger i fresc

Freixenet Cordón Negro Brut Magnum és, segons la marca, “un cava lleuger que és especialment apreciat per la seva gran frescor”. S’elabora a partir de la tríada de varietats tradicionals del Penedès i “és un escumós afruitat de color groc pàl·lid amb tons verdosos i brillant”, descriuran. També en diuen que “té bombolla abundant, fina i persistent, molt integrada”. I en destaquen els aromes “fins i delicats, predominant els tons de fruita verda amb lleugers matisos de fruita tropical madura, fons cítrics i d’herbes fresques”.

Més notícies

Freixenet busca qualitat i singularitat a través de la innovació

L'empresa ha estat pionera en les fermentacions a temperatura controlada i ha desenvolupat una tecnologia robòtica pròpia que automatitza l'elaboració dels vins
:  - Mobile
Façana de les caves Freixenet, a Sant Sadurní d'Anoia | Freixenet

Freixenet celebra 20 anys com a soci del Pacte Mundial de Nacions Unides

Va ser el primer grup vitivinícola de l'estat que s'hi va adherir i ara reafirma el seu compromís
:  - Mobile
Gamma Elyssia de Freixenet amb la nova imatge | cedida

Freixenet rellança la gamma Elyssia i la posiciona al segment premium

La marca actualitza les etiquetes per fer-les més "elegants, senzilles i modernes"
:  - Mobile
Freixenet fa rècord històric de vendes | captura

Freixenet fa rècord històric en la venda de cava

La marca es posa com a objectiu vendre 1 de cada 10 ampolles de vi escumós al món en els propers anys
:  - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a novembre 08, 2022 | 09:59
    Català novembre 08, 2022 | 09:59
    Doncs, com que tinc vetats absolutament tots els productes de Freixenet, no el tastaré. Hi ha d'altres caves molt bons.
    • Icona del comentari de: Anònim a novembre 13, 2022 | 17:26
      Anònim novembre 13, 2022 | 17:26
      Completament d'acord
  2. Icona del comentari de: Jordi a novembre 08, 2022 | 19:58
    Jordi novembre 08, 2022 | 19:58
    La llàstima és que aquests reconeixements no repercuteixi en el preu que Freixenet paga el raim als pagesos
    • Icona del comentari de: Anònim a novembre 13, 2022 | 17:27
      Anònim novembre 13, 2022 | 17:27
      Exacte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa