Espai del Sommelier
CA
ES
Economia del vi
Vins del món
Societat
Història del vi
Premis Vinari
Espai del Sommelier
Espai del Sommelier
Raquel Pérez, sommelier: “El procés ha portat un augment de venda de vi català”
Nerea Rodríguez (Cardedeu)
"El lambrusco és un vi que fa de pont", assegura la copropietària de la pizzeria Torre Rossa de Cardedeu
Daniel Ibáñez, sommelier: “El món del vi encara és masclista”
Redacció
El responsable d’e-commerce de Vila Viniteca assegura que la venda de vins per internet "ha crescut moltíssim", però que "encara queda molt per fer"
Agustí Lema, sommelier: “El vi no s’ha d’entendre, ha d’agradar”
Nerea Rodríguez (Restaurant Sergi de Meià)
Treballa al Restaurant Sergi de Meià, i constata que "hi ha hagut un augment de demanda de vi català" perquè, amb el moment polític que ha viscut el país, "la gent s'ha tornat molt proteccionista"
Estudiants dels Jesuïtes de Sarrià -Sant Ignasi serviran els vins dels Vinari 2018
Redacció
El concurs signa un acord amb aquest centre de Barcelona on s’hi imparteixen cursos d’especialització en sommelieria i hostaleria
Santi Rovira: “Tastant podem trobar les empremtes de tot el què ha viscut un vi”
Redacció
El professor de sommilleria sosté que un sommelier ha de tenir coneixements sobre gastronomia per recomanar els vins adequats
Jordi X. Romero: “Els sommeliers no podem obligar els clients a conèixer el nostre codi de comunicació”
Redacció
"El sommelier és un prescriptor", assegura el coordinador del Curs d'Especialització en Sommelier dels Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi
Les temperatures adequades per beure vins i escumosos
Redacció
Quan es serveix el vi a la copa, la temperatura d'aquest augmenta mínim 2º C
VÍDEO | Per què és important la copa per beure vi
Redacció
Lluís Gras explica la diferència entre tres tipus de copa en fase visual, olfactiva i gustativa
La “Història del Cava” de Santi Borrell es presenta a Sant Ignasi
Redacció
L'enòleg i professor de l'escola Àngel Garcia Petit guiarà l'activitat i el sommelier Xavi Nolla oferirà un tast de tres caves
Dos sommeliers formats a Sant Ignasi opten a ser els millors de l’Estat
Redacció
El 26 i 27 d'abril se celebra a a Madrid la 23a edició d'aquest campionat que l'any passat va guanyar el també català Josep Pelegrín
Veure més