Espai Torres

Notícia: L’energia solar a debat a una jornada oberta a tothom
Comparteix
Serà aquest dimecres a les Jornades Ambientals que reuniran experts internacionals sobre l’ús d’aquesta energia a la industria i a les llars
Notícia: Cellers Torres presenta novetats enoturístiques a FITUR
Comparteix
Estan ubicats a l'estand que l'Agència Catalana de Turisme té a la fira del 18 al 22 de gener a Madrid
Notícia: El Milmanda de Torres, millor vi de l’AEPEV per segon any consecutiu
Comparteix
Els Premis als Millors Vins i Espirituosos, que organitza l'Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del vi, han celebrat la seva vuitena edició
Notícia: El sector investiga com millorar el cultiu de la vinya enfront al canvi climàtic
Comparteix
Cellers Torres lidera aquest projecte, que arrenca amb una inversió de 8,8 milions d'euros
Notícia: Torres aporta 10.500 euros a La Marató de TV3
Comparteix
Aquesta recaptació contribuirà a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques
Notícia: Torres acull de nou la jornada solidària amb La Marató de TV3
Comparteix
Una cinquantena d’empreses i entitats participen en aquesta edició que tindrà lloc diumenge, 20 de novembre, al seu Centre de Visites
Notícia: Miguel A.Torres, doctor honoris causa per la URV
Comparteix
Entre d'altres aquest reconeixement li arriba per haver forjat una empresa multinacional amb un criteri totalment diferent al que es tenia a Espanya en el anys 70, en què el comerç del vi estava regit per la variable preu
Notícia: Wine & Culinary International Forum aposta pels restauradors com a ambaixadors del vi
Comparteix
Josep Roca, Pascal Chatonnet, François Chartier i Sarah Jane Evans MW, noms destacats de la jornada
Notícia: Sons de Prades, el nou vi de Torres a la Conca
Comparteix
Elaborat a les vinyes de Milmanda, s'estrena amb l’anyada 2014 i surt al mercat avalat per la medalla d'Or del concurs Chardonnay du Monde 2016
Notícia: Experiències de verema a Cellers Torres
Comparteix
La marca organitza activitats per a donar a conèixer la vinya, el raïm i com aquest es converteix en vi